Mogelijkheden feestdagen

Kerstmis en oud en nieuw staan al weer bijna voor de deur. Ook dit jaar staat Catering Wolfs voor u klaar, zodat u en uw gasten zorgeloos de feestdagen in kunnen gaan.

Wij ontzorgen u met kerst en hebben met zorg een taffelbuffet, gourmet, hors doeuvres en ijs en bavoroistaarten samengesteldUiteraard hebben wij met zorg een tafelbuffet samengesteld voor 6 personen. Bent u met meer? Geen probleem: wij breiden deze eenvoudig uit naar 10 personen.

Of wilt u gezellig met familie en vrienden gaan gourmetten? Maak dan een keuze uit het uitgebreid aanbad van wat wij te bieden hebben. Liever een hors d’oeuvre? Ook dat is geen probleem:wij bieden u de keuze uit vlees en./of vis, al dan niet uitgebreid met door u te kiezen warme gerechten.

En om het geheel feestelijk af te maken, hebben wij een ruime keuze aan ambachtelijk bereidde ijs- en bavaroistaarten.

pdfLees alle mogelijkheden nog eens rustig door in de door ons met zorg samengestelde Kerstflyer door op het icoon te klikken. Hierin kunt u ook het bestelformulier vinden. Denk eraan om deze op tijd in te leveren en neem gerust contact met ons op als u nog vragen heeft.

print