Walking dinner

Een walking dinner, een ideale manier om uw gasten te ontvangen op een meer losse en informele sfeer. Verdeeld over de middag of avond serveert ons personeel kleine gerechtjes die handzaam en van onberispelijke kwaliteit zijn. Kijk hier wat allemaal inbegrepen is.

Koude gerechtjes

  • rundercarpaccio met pijnboompitjes, snippers Grana Padano en truffelmayonaise
  • vitello tonato; langzaam gegaarde kalfsmuis met tonijnmayonaise
  • compositie van gerookte zalm gevuld met een frisse vissalade, gegarneerd met rivierkreeftvlees en limoendressing
  • een trio van Kempische ham met meloen, een torentje van tramezzini brood met steak de tartare en een cocktail van gerookte kipfilet met sesamsaus
  • cocktail van Hollandse garnaaltjes en whiskeyroom
  • gerookte en gedroogde Kempische ham met een salade van meloen
  • gerookte kalkoenfilet met verse mango
  • trio van gerookte palingfilet, gravad lax en een cocktail van Hollandse garnalen
  • carpaccio van tonijn met zongedroogde tomaat en kappertjes

Soepje

  • tomatensoep van verse pomodori tomaten met room en balletjes
  • runderbouillon met draadjesvlees en fijne soepgroente
  • preisoep met scampi’s, room en look
  • champignonroomsoep met beenhamreepjes
  • vissoep met room

 Warme gerechtjes

  • scampi’s van de grill op een bedje van tagliatelle, gegrilde bosui en knoflookroom
  • gegrilde zalmfilet met sesamsaus en gewokte udon noedels
  • rundersukade met rode portsaus en een stoofpeertje
  • kalfsoester met rode wijnsaus, roerbakgroente en aardappelpartjes
  • getrancheerde varkenshaas met champignonroomsaus, haricots verts met rookspek en gebakken aardappeltjes
  • runderhaaspuntjes met een aardappeltaartje, truffeljus en een garnituur van gerookte spekjes, bosui en champignons
  • jachtschotel, Elzasser zuurkool, aardappelpuree met gerookte spekjes
  • getrancheerde varkenshaas met cranberrysaus, gegrilde pompoen en een aardappeltaartje
  • kabeljauwfilet, scampi’s met bieslooksaus, wortel en aardappelpuree
  • spies van kippendijvlees, appelrozijnensaus, rode kool en een puree van zoete aardappel

 Dessert

  • grand dessert; een proeverij van zoete lekkernijen

Het is uiteraard ook mogelijk om met bovenstaande gerechten een 3-, 4- of 5-gangendiner samen te stellen.

print