Walking dinner

Een walking dinner, een ideale manier om uw gasten te ontvangen op een meer losse en informele sfeer. Verdeeld over de middag of avond serveert ons personeel kleine gerechtjes die handzaam en van onberispelijke kwaliteit zijn. Kijk hier wat allemaal inbegrepen is.

Koude gerechtjes

  • rundercarpaccio met pijnboompitjes, snippers Grana Padano en truffelmayonaise
  • vitello tonato; langzaam gegaarde kalfsmuis met tonijnmayonaise
  • een torentje van tramezzinibrood met steak tartare en truffelmayonaise
  • bonbon van gerookte zalm gevuld met een frisse vissalade, gegarneerd met rivierkreeftvlees en limoendressing
  • een trio van Kempische ham met meloen, een torentje van tramizzinibrood met steak de tartare en een cocktail van gerookte kipfilet met sesamsaus
  • glaasje gevuld met reepjes beenham en mascarpone
  • cocktail van Hollandse garnaaltjes en wiskeyroom
  • gerookte en gedroogde Kempische ham met een salade van meloen
  • gerookte kipfilet met verse mango
  • trio van gerookte palingfilet, gravad lax en een cocktail van Hollandse garnalen

Soepje

  • tomatensoep van verse pomodori tomaten met room en runderballetjes
  • runderbouillon met draadjesvlees en fijne soepgroente
  • preisoep met scampi’s, room en look
  • champignonroomsoep met beenhamreepjes
  • vissoep met room

 Warme gerechtjes

  • scampi’s van de grill op een bedje van tagliatelle, gegrilde bosui en knoflookroom
  • gegrilde zalmfilet met sesamsaus en gewokte udon noedels
  • rundersukade met rode portsaus en een stoofpeertje
  • spiesje van varkenshaas op een bedje van roerbakgroente met pepersaus
  • botervisfilet met lookroom, gegrilde scampi’s en tagliatelle met groentegarnituur
  • kabeljauwfilet uit de oven met een saus van lente-ui, een aardappeltaartje en Parijse worteltjes
  • stukjes kippendijfilet met satésaus, nasi, atjar en kroepoek
  • kalfsoester met rode wijnsaus, roerbakgroente en aardappelpartjes
  • getrancheerde varkenshaas met champignonroomsaus, haricoverts met rookspek en gebakken aardappeltjes
  • runderhaaspuntjes met een aardappeltaartje, truffeljus en een garnituur van gerookte spekjes, bosui en champignons

 Dessert

  • bavarois- of ijsgebakje
  • chocolademousse met stukjes chocolade
  • vanilleparfait met karamelsaus
  • crème brûlée

Het is uiteraard ook mogelijk om met bovenstaande gerechten een 3-, 4- of 5-gangendiner samen te stellen.

print
Open hier onze kerstfolder