Pasen 2021

Voor elk gezelschap hebben wij een smakelijke invulling. Of u nu gaat brunchen met de kinderen, knus gaat gourmetten of uitgebreid wilt dineren… Ons Paasassortiment biedt verschillende mogelijkheden. Wilt u liever wat losser tafelen en van alles wat proeven? Laat u dan verrassen door ons tafelbuffet. Of geniet van heerlijk lang tafelen met ons 4-gangen Paasdiner.


Bekijk de brochure in onderstaande PDF (klik op de foto) en geef uw bestelling door op www.cateringwolfs.nl/bestellen of bestel direct vanuit de folder.

Culinair genieten tijdens vakantie? Dat kan!

Heb je plannen voor een gezellige avond met het gezin, familie of vrienden? En ben je nog op zoek naar de culinaire invulling? Wij zijn de hele zomer geopend en denken graag me je mee! Van hapjesbuffet tot gourmet en van walking diner tot barbecue, wij zorgen ervoor dat je in ongedwongen sfeer culinair kunt genieten. Kijk op onze site wat de mogelijkheden zijn.
Wij wensen je een gezellige zomer!

 

 

Thuis uit eten, ja het kan!

Wij zeggen niet voor niets culinair genieten in een ongedwongen sfeer! Catering Wolfs heeft voor u 2 aspergemenu’s samengesteld.

Menu I

  • Romige aspergesoep met lente-ui en gerookte zalm.
  • Kiprollade met cranberrysaus, aspergesalade met beenhamreepjes, asperges met roomboter en ei, gebakken krieltjes.

Prijs € 13,95 per persoon

Menu II

  • Asperge gewikkeld in gerookte Kempische ham, rucola en bieslookkaas.
  • Romige aspergesoep met lente-ui en gerookte zalm.
  • Kiprollade met cranberrysaus, aspergesalade met beenhamreepjes, asperges met roomboter en ei, gebakken krieltjes.
  • Tiramisu bavarois.

Prijs € 21,50 per persoon

De menu’s leveren wij kant en klaar, u hoeft de ingrediënten thuis alleen maar op te warmen en netjes op bord te presenteren. Instructies zitten erbij. Telefonisch of per mail te bestellen vanaf 4 personen, 013 – 533 26 92 of info@cateringwolfs.nl.

Wij bezorgen het in overleg graag bij u aan huis!